Hävikkiruoan hallinta, 2 pv
Hävikkiruoan hallinta on osa vastuullista ruokapalvelutoimintaa. Kurssi on tarkoitettu ravitsemisalan työntekijöille ja esimiehille, jotka päivittäisessä työssään joutuvat pohtimaan eri keinoja ruokahävikin vähentämiseksi. Kurssilla käsitellään hävikkiä sekä ajankohtaisen tiedon että arjen käytäntöjen kautta.
to 20.2.2025 | |
---|---|
10:00 – 10:45 |
Kurssin aloitus, käytännön asiat ja esittäytyminen
luennoitsija varmistuu myöhemmin/JHL |
10:45 – 11:30 |
Hävikkiruokaan liittyvä lainsäädäntö
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
11:30 – 12:15 |
Lounas
|
12:15 – 13:00 |
Mistä hävikkiä syntyy?
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
13:00 – 13:45 |
Keskustelu oman toimipaikan ruokahävikistä
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
13:45 – 14:15 |
Kahvi
|
14:15 – 15:00 |
Case-tapaus
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
15:00 – 15:45 |
Case-tapaukseen liittyvä keskustelu
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
15:45 – 16:30 |
Päivän päätös
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
17:30 – 18:30 |
Iltapäiväruokailu
|
pe 21.2.2025 | |
---|---|
08:30 – 09:15 |
Johdanto päivään
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
09:15 – 10:00 |
Case Pirkanmaan Voimia Oy - Pirkanmaan Voimia Oy:n toimintatavat hävikkiruoan hallinnassa?
Oksanen Janna, laatupäällikkö, Pirkanmaan Voimia Oy |
10:00 – 10:45 |
Case-tapaukseen liittyvä keskustelu
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
10:45 – 11:30 |
Ruokahävikin hallintamenetelmät
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
11:30 – 12:15 |
Lounas
|
12:15 – 13:00 |
Ratkaisuideointi omaan toimipaikkaan
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
13:00 – 13:45 |
Ideointien esitys
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
13:45 – 14:15 |
Kahvi
|
14:15 – 15:00 |
Tutkimuksia ruokahävikin tulevaisuudesta
Tuina Outi, opettaja, Careeria Oy |
15:00 – 15:45 |
Kurssin päätös, loppukeskustelu ja todistusten jako
luennoitsija varmistuu myöhemmin/JHL |